Coaching

  • ik wil weten wat mijn talenten zijn en aan de slag met mijn loopbaan
  • ik heb moeite met balans in werk-privé
  • ik vind m'n werk niet meer leuk, wat nu?
  • ik heb last van onzekerheid en wil meer zelfvertrouwen
  • ik wil weten wat ik echt wil en daar meer mee gaan doen
  • ik heb last van een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Herkenbaar? Het zijn voorbeelden van onderwerpen waar coaching je heel goed bij kan helpen.
Als je niet goed weet waar te beginnen en ondersteuning kunt gebruiken is het een aanrader. Je merkt al snel dat het je helpt en dat geeft ruimte en energie.
Met de kennis en ervaring van je coach krijg je professionele steun om effectief de juiste stappen te zetten.
Coaching geeft je nieuwe inzichten, helpt je verder met je vraag en zorgt ervoor dat je door actieve en verrassende oefeningen direct vooruitgang boekt.

Coachingstraject

Je doorloopt een traject waarbij je op basis van je vragen en wensen concrete doelen stelt en hier naartoe werkt.
De kern van de coaching is gericht op bewustwording van jezelf in relatie tot onderliggende gedachten en gevoelens.
Vandaaruit kun je actief vervolgstappen zetten tijdens het traject.
Iedere sessie blikken we terug op wat je het voorgaande gesprek hebt gedaan, waarna we de benodigde vervolgstap zetten.
Zodat je uiteindelijk je doel bereikt en ook weet hoe je dit hebt gedaan, zodat je ook zelf verder kunt. De aanpak is zelfsturend van opzet.
Je leert binnen korte tijd leren hoe je zelf verder kunt. Deze aanpak is dan ook per definitie kortdurend.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je vraag, waarna er een globale aanpak en inschatting van het aantal sessies wordt gemaakt.
De aanpak bestaat uit individuele gesprekken waarbij diverse oefeningen en technieken worden toegepast, passend bij jou en je specifieke vraag. Pas na het intakegesprek beslis je of je het traject start, want het is belangrijk dat je kunt ervaren of je vertrouwen hebt in het traject.
Zin om nu echt in beweging te komen en stappen te zetten? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Tarief

De kosten voor individuele coaching zijn per gesprek van een uur € 110,- (incl. BTW, particulier).
Voor organisaties die hun medewerkers coaching aanbieden gelden andere tarieven, deze zijn afhankelijk van de samenwerkingsafspraken.

Loopbaan
Eens stil staan om te onderzoeken wat je nu echt wilt? Met loopbaanoriëntatie krijg je zicht op je kwaliteiten, aandachtspunten, drijfveren en wensen. Je sluit af met het maken van een ontwikkelplan zodat je ook daarmee verder aan de slag kunt kunt. 
Dit kan individueel maar het kan ook in een groep. In een groep komt het proces van oriënteren in een stroomversnelling doordat je met elkaar meedenkt op gebied van loopbaanmogelijkheden en gebruik kan maken van elkaars netwerk.

Teamcoaching en procesbegeleiding
Naast individuele coaching is teamcoaching en procesbegeleiding mogelijk. Met je team of je organisatie wil je bijvoorbeeld de onderlinge samenwerking verbeteren of gezamenlijk komen tot een heldere visie met concrete doelen en werkafspraken. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem contact op voor een kennismaking. Dan komen we gezamenlijk tot een passend traject.

Workshop Zin in Werk
Hier kun je de reflectietest vinden die gebruikt is tijdens de Workshop Zorg, dat je zin houdt! 
Deze workshop was onderdeel van de inspiratiemiddag Jij voor de Jeugd! voor Jeugdhulpprofessionals in de regio Amsterdam. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met Henrieke: 0628264642 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..